Jak vybrat kosmetickou taštičku

Kosmetická taška - jak vybrat tu nej?

Malá, velká, v oblíbených barvách a vždy po ruce. Řeč je o kosmetické tašce, nepostradatelném pomocníkovi každé ženy. Ať už ji denně nosíte s sebou v kabelce nebo má čestné místo na vašem toaletním stolku či v koupelně, kosmetická taška by zkrátka neměla chybět žádné ženě. Před pár lety jsme českým zákaznicím poprvé nabídli krásné, designové a přitom cenově dostupné kosmetické tašky z řady Oxylady. Za tu dobu jsme nabídku rozšířili, rok co rok se inspirujeme aktuálními módními trendy a v současnosti u nás můžete vybírat ze čtyř různých variant kosmetických taštiček. Chcete mít konečně v kabelce pořádek místo chaosu? Přemýšlíte, která bude nejlepší? Před finálním výběrem se zamyslete, na co bude sloužit, jak často ji budete používat a jaké oblíbence ze světa kosmetiky mít v ní chcete nosit.

kosmetická taška

 

Kosmetická taška pro každodenní použití

Vaše rána jsou spíše hektická a stíháte se nalíčit až v práci? Nebo nevyjdete z domu bez oblíbeného parfému, pudru a balzámu na rty, ale vadí vám, když je věčně musíte lovit v kabelce nebo batůžku? V tom případě oceníte kosmetické tašky a batohy z řady Oxylady Emily nebo Plus. V pohodě se vám do nich vleze veškerá dekorativní kosmetika i štětec, to už jsme vyzkoušeli za vás. Pokud jste spíše minimalistka a nerada s sebou nosíte hodně věcí, oceníte menší kosmetickou tašku Oxylady Day. Oproti výše zmíněným je menší a skladnější. Můžete ji využít třeba jako kosmetickou záchranu, protože mít po ruce náplast, žvýkačky, sponky a gumičky a taky zrcátko, se vždy hodí.

kosmetická taška

 kosmetická taška

Na cesty vždy připravena

Milujete cestování, ale balení patří k těm méně oblíbeným činnostem? Tak si to usnadněte! Kosmetická taška Holiday je na cesty jako stvořená a bude vám skvělým pomocníkem na služební cesty i dovolené. Je dostatečně prostorná na to, aby se do ní vlezly všechny toaletní i kosmetické potřeby. Na bocích jsou organizéry na mini velikosti šampónů a sprchových gelů pro lepší organizaci a přehlednost. Na delší dovolenou rozhodně doporučujeme sbalit kosmetické tašky dvě. Tu větší na šampón, sprchový gel a oblíbený parfém a menší na dekorativní kosmetiku. Určitě oceníte, že máte věci přehledně sbalené a budete vědět, kde co máte.

 kosmetická taška

 

 

Oxylady, to je široká nabídka doplňků pro ženy, které podtrhnou váš styl.  Klademe důraz na detail a tak si v jednom designu můžete vybrat kosmetickou tašku, peněženku, diář i další doplňky jako obal na brýle nebo zrcátko. V naší nabídce najdete několik barev i stylů, z nichž si každá žena vybere přesně takový, který ji vystihuje. Kosmetická taška je navíc zaručeným tipem na dárek pro ženy všech věkových kategorií, se kterým rozhodně nešlápněte vedle.

Tak kterou si vyberete?