SOUTĚŽ O SLUCHÁTKA JBL

Soutěž o sluchátka JBL

Jaro je tu v plném proudu a my jsme si pro vás připravili první jarní soutěž. Tentokrát si můžete zasoutěžit o stylová dětská sluchátka JBL v červeno-modrém provedení.

 Proč právě JBL sluchátka? Jaké mají využití? A jak si o ně zasoutěžit?

To vše se dozvíte v tomto článku.

 

Vyrobená speciálně pro děti

sluchátka JBL jsou navržená a vyrobená speciálně pro děti. Mají omezenou hlasitost na 85 dB, takže nemusíte mít obavy z poškození sluchu z příliš hlasité hudby. Uši malých posluchačů budou v bezpečí a přitom si můžou užívat oblíbené písničky v té nejvyšší kvalitě zvuku, kterou je výrobce JBL vyhlášený.

Bezpečná, lehoučká, prostě přesně pro děti. Velikostí i tvarem jsou přizpůsobená dětské hlavě, takže skvěle drží, nekloužou a hlavně jsou pohodlné i při delším nošení. Měkká výplň hlavového mostu a lehké náušníky zajistí pohodlné a příjemné nošení i na menších hlavičkách.

Jsou kompaktní, lehká a skladná, takže si je děti můžou nosit všude s sebou.

Mají kabel odolný proti zamotání, disponují i mikrofonem a ovladačem.

 

2245_detska-sluchatka-jbl-jr310-cervena-modra

 

 

 

Součástí balení je i sada kreativních samolepek, takže si děti svá sluchátka můžou ozdobit dle libosti a nálady. Samolepky se dají používat opakovaně, sluchátka tak můžou vypadat pokaždé jinak.

 

Široké možnosti využití

Soutěžíme o sluchátka v červeno-modrém provedení, které se hodí pro holky i kluky. Potěší opravdu každého malého milovníka hudby a pokud máte doma dětí víc, můžete si doma na ledničku vytvořit rozpis, kdo je kdy bude nosit.

Skvěle se hodí na delší cesty pro poslech oblíbených písniček, děti si je můžou připojit i k tabletu a díky tomu si nerušeně užít svoji oblíbenou pohádku. Hodí se i jako učební pomůcka třeba pro učení anglických slovíček nebo pro poslech oblíbené audio knihy na dobrou noc. Díky zabudovanému mikrofonu můžou být vaše děti ve spojení se světem a jednoduše si povídat s kamarády nebo rodinou, kdykoli budou chtít. A pokud by ještě někdy náhodou došlo na on-line výuku, se sluchátky JBL budete připraveni.

 

Jak se do soutěže zapojit?

✅ Buďte fanoušky naší Facebook stránky.

✅ Dejte ♥ soutěžnímu příspěvku a sdílejte ho na svůj profil.

✅ Máte doma nějaký produkt Oxybag? Výborně! Tak nám s ním udělejte super foto! Můžete být hodně kreativní, zábavní a blázniví. Fantazii se meze nekladou.

Své výtvory s námi sdílejte v komentáři u soutěžního příspěvku.

Pro zapojení do soutěže musíte splnit všechny tři body. Kamarády a známé můžete klidně označit, ale není to podmínkou. Poprosíme vás, abyste do komentáře nevkládali fotky produktů z e-shopu a velkých BigBag batohů, ale jen vlastní kreativní fotografie.

Soutěž potrvá do 30. 4. 2023. Výherce vylosujeme a zveřejníme 4. 5. 2023 na našich facebookových stránkách, tak nás nezapomeňte sledovat, ať vám neunikne, jestli se štěstí neusmálo právě na vás !