CO DĚTEM SBALIT DO AKTOVKY?

Pamatujete si ještě, co jste jako malí nosili ve školní tašce?

 

Určitě spoustu učebnic a sešitů, penál, ve kterém nesmělo chybět plnicí pero nebo později oblíbené „čínské pero“, zmizík a pastelky, žákovskou knížku ve speciálním obalu a taky svačinu zřejmě zabalenou v ubrousku. A tu aktovku jsme měli všichni velmi podobnou, protože na výběr toho moc nebylo.

Doba jde kupředu a tak papírové žákovské už většinou nahradily ty elektronické, dnes si děti i rodiče můžou vybrat z velmi široké nabídky aktovek nebo školních batohů, které jsou navrženy přesně tak, aby nezatěžovaly záda školáků a dětem se dobře nosily. A svačiny, ty už děti nosí v aktovce ve svačinových boxech. Dnešní školáci už tak nemusí o přestávkách pracně oddělávat rozmáčený ubrousek z pečiva a taky řešit rozlité pití nebo jogurt mezi učebnicemi. Ruku nahoru, kdo má tohle ještě v živé paměti.

Školní batohy a potřeby pro vaše děti navrhujeme už pěkných pár let a za tu dobu jsme je vyladili k dokonalosti. Vybrat u nás můžete aktovky nebo školní batohy pro prvňáčky i studenty z vyšších ročníků nebo středních škol, v nabídce najdete i oblíbené ekologické lahve na pití, svačinové boxy i spoustu penálů a etue. Jednopatrová, dovupatrová, plyšová, s 3D efektem, máme všechny možné druhy, aby si u nás vybral opravdu každý.

 

20220630_072111

 

Co se bude hodit prvňáčkům?

 

Budoucím prvňáčkům, kteří v září poprvé usednou do školních lavic, se budou hodit desky na abecedu a číslice, ať se jim to hezky učí. Všechny výtvarné potřeby si mohou sbalit do dětského kufříku, do kterého si můžou rovnou přidat i dětskou zástěrku. Stačí jen vybrat oblíbený motiv a celou školní výbavu si můžete do detailu vyladit.

 

8X2A4048

Taky byste někdy chtěli být znovu dítětem?

 

Skvělou vychytávkou jsou taky boxy na sešity. Najdete je u nás ve třech velikostech, na malé sešity ve formátu A5, na pracovní sešity a učebnice pak ve formátu A4 a pokud toho vaše dítě nosí do školy opravdu hodně, bude se mu hodit box ve velikosti Jumbo.

Říkáte si, proč boxy na sešity? Jestli to není jen další věc ze seznamu, kterou třeba dítě ve škole ani nevyužije? Z vlastní zkušenosti víme, že jsou skvělou pomůckou, dětem pomůžou se ve školním batohu lépe orientovat, budou díky nim vědět, kde co hledat a hlavně už nehrozí pokrčené stránky u sešitů a věčný chaos uvnitř školní tašky. Žádné zavazování na šňůrky, jak tomu bylo dřív. Boxy se jednoduše zaklapnou a zajistí gumičkou. Vyrobeny jsou z lamina, takže něco vydrží a navíc se mohou pyšnit certifikátem Český výrobek, vyrábíme je pro vás totiž výhradně v ČR v naší výrobě na jihu Moravy.

 

Tak co?

 

Zavzpomínali jste si s námi na dobu, kdy jste do školy chodili vy? Našli jste v článku inspiraci, co by mohlo ulehčit život vám i vašemu školákovi?

Nezapomeňte nás sledovat i na sociálních sítích, jsme na Facebooku, Instagramu i Tiktoku. Pravidelně vás informujeme o novinkách, přinášíme vám soutěže i nejrůznější tipy.

 

20220629_195824-01