Dětské kufříky

4 tipy, jak využít dětské kufříky

Kufřík do výtvarné výchovy jsme jako děti školou povinní měli asi všichni. Vzpomenete si ještě na ten svůj? Většinou vypadaly všechny velmi podobně, nabídka vzorů v minulosti nebyla zrovna velká. Tradice školních kufříku ale vydržela dodnes, jen už dávno neplatí, že slouží jen do výtvarné výchovy. Dnes mohou být ozdobou každého dětského pokojíčku a využití mají velmi široké. Přinášíme vám 4 tipy, jak je s dětmi využít.

 

Domov pro všechny drobné hračky

Taky řešíte, kam schovat všude se povalující Lego, barbíny, autíčka nebo drobné hračky? Poklady, které děti neustále hromadí doma a mají pro ně cenu zlata? Právě kufřík může být ideálním pomocníkem. Uklizeno budete mít během chvilky a děti budou mít věci uskladněné přehledně a na jednom místě.

 

 

Kufřík plný vzpomínek

Máte doma schovanou jmenovku z porodnice, první otisk nožičky, pramínek vlasů z prvního stříhání nebo obrázek, který vám vaše dítko s láskou namalovalo? Co takhle dětem vytvořit kufřík plný vzpomínek? Dejte věci dohromady a udělejte dětem krásnou vzpomínku na důležité milníky z dětství. Využít můžete i kreativní album, které je pro tyto účely jako stvořené. Album, které si můžete dotvořit dle vlastní fantazie, vlepit do něj oblíbené fotky a třeba i připsat vzkaz. Za takovou vzpomínku vám jednou děti poděkují.

dětský kufřík

 

 

Kreativní kufřík

Pořád něco tvoří a v pokoji se neustále povalují pastelky, samolepky a výtvarné potřeby? Tak mu vytvořte kufřík plný kreativních potřeb. Vleze se do něj i formát A4, takže bude mít kam schovávat všechna svá umělecká díla i zásobu barevných papírů.

 

Prázdninový kufřík

Víkendy u babiček milují snad všechny děti a jistě znáte situaci, kdy si děti mají zabalit a začnou kupit oblíbené hry a hračky, oblečení,  knížku na čtení před spaním i oblíbeného plyšáka. Víkendová hrací výbava se pohodlně vleze i do kufříku a děti se budou cítit jako opravdoví dobrodruzi.

 

 dětský kufřík

 

Podporujte českého výrobce

Kufříky pro vaše děti vyrábíme už pěknou řádku let, pečlivě vybíráme ty nejlepší materiály, aby vám dobře a dlouho sloužily. Koupí navíc podpoříte českého výrobce, kufříky jsou totiž vyráběny výhradně v ČR a právem se tak mohou pyšnit oceněním Český výrobek.

 

Vybírat můžete z naší široké nabídky, kde nechybí oblíbení hrdinové ze světa pohádek, roztomilá zvířátka, dinosauři i všechny druhy dopravních prostředků.

 

Kufříky jsou prostě fajn, přesvědčte se sami!