Seriál ZOO

Dětská hvězda seriálu ZOO Adélka Hesová nová ambasadorka Oxybag

Blonďatá princezna Adélka Hesová zahájila svoji kariéru už ve třech měsících, když se objevila ve filmu Seznamka. Od té doby už stihla vybudovat pěveckou kariéru, působit v dětských televizních pořadech, v populárním seriálu ZOO a získala i roli v dětském muzikálu Ostrov pokladů.

aktovka Oxybag

 

 

„Svoje vlastní písničky zpívám už od pěti let. První byla písnička Kočka a pes, kterou jsem napsala spolu s maminkou, když jsme jednou večer blbnuly v kuchyni,“ vypráví hvězda. Adélka má showbyznys v genech, její maminku Mirku Hesovou jste mohli vídat jako hvězdnou reportérku a moderátorku pořadu Top Star a její tatínek Martin Hes je kameraman filmů a televizních pořadů. Cílevědomost Adélce nechybí, navíc je pro ni její práce velkou zábavou: „Zpívám od rána do večera, tancuju taky pořád, a když natáčím seriál, jsem nejšťastnější na celém světě. Kdybych si ale musela vybrat, bylo by to zpívání. To je prostě můj svět. Maminka říkala, že zpívám už i ze spaní. Což mi teda přijde vtipný. Doufám, že i jí.“

batoh Oxybag

 

„Školu i natáčení zvládám úplně v pohodě. Když natáčím, tak prostě chybím a večer si doma dodělám všechny úkoly a doplním to, co děti dělaly ve škole. Takže pohodička,“ rychle vyvrací obavy, zda tolik aktivit není na brzy sedmiletou slečnu moc. Adélčin životopis se nyní totiž rozrostl ještě o jednu další roli – stala se tváří české značky školních pomůcek Oxybag „Moje plakáty budou v síti hračkářství, takže už se strašně těším, až se tam uvidím! Dokonce jsem dostala novou aktovku, která je moc krásná, barevná a třpytivá. Myslela jsem, že si ji nechám do druhé třídy, ale nedalo se to vydržet. Nojo, nedá se nic dělat,“ dodává se smíchem.

minecraft