TESTOVÁNÍ OBSTÁLO NA JEDNIČKU

Školní batoh OXY GO inspirovaný motivem minecraft obstál v testování na výbornou

 

V průběhu prosince se mohli rodiče s dětmi zapojit do testování školního batohu OXY GO s motivem Playworld. Tento zcela nový typ batohu jsme vám představili jako novinku v loňském roce a máme velikou radost, že se batoh drží na TOP příčkách a že se vám líbí. Čím je jedinečný a proč u vás vede? Batoh OXY GO na sebe totiž jednoduše strhne pozornost a svým originálním designem zaujme každého kluka i holku.

Jak testování dopadlo? A co si maminky i děti pochvalovaly nejvíce?

Batoh OXY GO obstál na jedničku s hvězdičkou. Dostali jsme skvělé hodnocení a spoustu krásných ohlasů. Děti i dospělí si nejvíc zamilovaly design, Minecraft prostě frčí a protože jdeme s dobou, tento motiv najdete v naší nabídce školních batohů pro prvňáčky hned v několika provedeních. S tímto batohem vaše děti budou nepřehlédnutelné.

 

Rodiče, kteří se do testování zapojili, nejvíce ocenili:

+ že je batoh opravdu lehký jako pírko (váží totiž 950 g)

+ velmi dobré umístění reflexních prvků (ty jsou rozmístěny po celém batohu, bezpečnost dětí je u nás na prvním místě)

+ že batoh sedne jako ulitý (díky svému tvaru i velikosti se přizpůsobí velikosti dítěte a na zádech skvěle sedí prvňáčkům i větším dětem)

+ pevné dno (díky němu batoh sám stojí a nehrozí tak válení po zemi a zašpinění)

+ spousta důmyslných kapes (v pohodě se do něj vleze všechno učení, pořádná svačina i láhev na pití)

 

Batoh OXY GO u nás aktuálně najdete v několika variantách pro kluky i holky a v letošní kolekci, která bude už brzy skaldem, pro vás chystáme nové designy. Máte se opravdu na co těšit!

Tak co, pořídíte ho dětem do školy i vy?