OXY SHERPY - BESTSELLER

OXY SHERPY – NOVINKA, KTERÁ způsobí revoluci!

Znáte ten pocit, kdy sháníte dokonalý batoh pro vašeho malého školáka? Hledáte něco, co vydrží, bude pohodlné, bezpečné a k tomu všemu ho bude vaše dítě zbožňovat? Máme pro vás tip!

 

Představujeme naši horkou novinku, kterou již brzy naleznete na pultech obchodů nebo u nás na e-shopu - OXY Sherpy – batoh, který splní všechna vaše přání a ještě přidá něco navíc. Je ideální pro děti od 1. do 3. třídy a díky svým moderním designům osloví jak kluky, tak holky.

 

Proč si vybrat právě OXY Sherpy?

Pohodlí bez bolesti. OXY Sherpy je navržen pro maximální komfort i s plnou náloží učebnic. Anatomicky tvarovaný zádový panel, měkké polstrované ramenní popruhy a hrudní popruh, který batoh drží pevně na místě, zajistí, že vaše dítě nebude cítit žádnou tíhu.

 

Stabilita a organizace. Díky pevnému dnu a praktickým nožičkám zůstane batoh vždy pevně stát. Promyšlené vnitřní uspořádání a kapsy znamenají, že vše má své místo a zavládne pořádek.

 

Bezpečí na prvním místě. OXY Sherpy se stará o bezpečnost vašich dětí. Reflexní prvky zabezpečí, že vaše dítě bude vidět i ve špatném počasí nebo večer.

 

Vyměnitelné placky pro nekonečnou zábavu. Možnost vyjádřit svou osobnost díky vyměnitelným plackám dělá z OXY Sherpy batoh, který si vaše dítě okamžitě oblíbí.

 

Magnetické zapínání Fidlock pro snadné otevírání. Víme, jak mohou být tradiční zapínání pro malé ruce náročná. S OXY Sherpy a jeho magnetickým zapínáním Fidlock to vaše dítě zvládne hravě jednou rukou.

 

Ušetříte s výhodným setem. OXY Sherpy přichází ve výhodném setu, který kromě batohu obsahuje také penál, sáček na cvičky a sady vyměnitelných placek. Vše potřebné pro školní rok v jednom balíčku.

 

Batoh, který s dítětem poroste

A nejlepší na závěr – OXY Sherpy je navržen tak, aby s vaším dítětem rostl. Díky jeho odolnosti a univerzálnímu designu nemusíte každý rok řešit nákup nového batohu. Batoh vydrží vašemu dítěti minimálně do 3. třídy, což z něj dělá skvělou investici do budoucnosti.

 

Není třeba dál hledat. OXY Sherpy je dokonalý batoh pro vaše děti. Jeho kombinace pohodlí, bezpečnosti, praktičnosti, zábavy a designu, který roste s vaším dítětem, je zárukou, že je to správná volba. Udělejte svým školákům radost a vyberte jim batoh, který je bude doprovázet celý školní rok s úsměvem. OXY Sherpy – protože každý školní den může být dobrodružstvím!

Oxybag, parťák, co ti kryje záda!

 

UKÁZKA VARIANT ZDE

 

 

DSC_1446     DSC_1476  DSC_1518          DSC_1611